Skip to main content
Arome su materije koje se koriste ili su namenjene za korišćenje pri proizvodnji prehrambenih proizvoda da bi im se dao miris, odnosno ukus, a obuhvataju aromatične supstance, aromatične preparate, arome termičkog tretmana, arome dima i njihove mešavine.

Inroads International Ltd je jedan od vodećih svetskih poizvođača aroma i zaslađivača za hranu za životinje. Sa sedištem u Velikoj Britaniji, i kancelarijama i proizvodnjom u SAD, više od 80 % njihove prodaje odlazi na izvozna tržišta (zapadna i istočna Evopa, zemlje Bliskog istoka). Sa preko trideset godina iskustva u industriji aroma, Inroads International Ltd je na samom čelu po pitanju inovacija u ovoj oblasti, jer nudi rešenja u skladu sa individualnim potrebama i zahtevima svojih kupaca. Ciljne životinjske vrste: preživari, svinje, konja, ribe i kućni ljubimci. Zbog bliske saradnje sa prehrambenom industrijom, ova kompanija koristi najsavremenije tehologije u svojim poizvodnim pogonima.

TASETITE
Kombinacijom raznovrsne i opsežne biblioteke aroma, Inroads International Ltd je kreirao jedinstveni brend Tastetite, pionir inkapsuliranih formi aroma. Koncept Tastetite dizajna predstvalja revoluciju u  načinu poboljšanja ukusa hrane za životinje i poboljšanja njihovih performansi. Тastetite poizvodi su testirani i komercijalno se primenjuju u gotovim smešama, mineralnim presmešama, stočnim mineralnim blokovima i drugim dodacima ishrani. Inroads International Ltd je dobio globalno priznanje za svoje tehničke inovacije, performanse poizvoda, za podršku korisnicima i komericajnu prednost.


 
Arome Pakovanje Proizvođač
Aroma vanila 25/1 Inroads Int (V. Britanija)
Aroma piglet extra 25/1 Inroads Int (V. Britanija)
Aroma crveno voće 25/1 Inroads Int (V. Britanija)
Aroma anis citrus 25/1 Inroads Int (V. Britanija)
Aroma višnja 25/1 Inroads Int (V. Britanija)
Aroma šumsko voće 25/1 Inroads Int (V. Britanija)

Poslednje vesti

Vesti

Pogledajte poslednje dodat video materijal

Elixir Group - Kompanijski film

Elixir Grupa je poslovni sistem zasnovan na principima najbolje poslovne prakse -- primeni najmodernijih tehnoloških rešenja, stručnim i motivisanim zaposlenima i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i proširenje palete proizvoda i usluga.

Pogledajte poslednje dodatu galeriju slika