Skip to main content

 

 

  • Sedište: Šabac
  • Godina osnivanja: 2007
  • Članica Elixir Group: od 2007
  • Broj zaposlenih: 21
  • Web sajt: elixirfeed.rs

Osnovna delatnost Elixir Feed je distribucija aditiva za stočnu hranu. Kompanija je već10 godina ekskluzivni distributer velikom broju renomiranih svetskih proizvođača a prodajni asortiman obuhvata sve sastojke neophodne za proizvodnju kvalitetne stočne hrane i premiksa: vitamine, minerale, aminokiseline, fosfate, enzime, arome, i druge sastojke neophodne za proizvodnju kvalitetne stočne hrane.
 

Najkvalitetniji dodaci za stočnu hranu i premikse      
 

Sa učešćem od 45 procenata u ukupnom prometu na domaćem tržištu Elixir Feed zauzima lidersku poziciju u trgovini aditivima za stočnu hranu u Srbiji.Od 2010. godine beleži konstantno povećanje obima prodaje, a prisutan je i u zemljama regiona: BIH, Hrvatska i Makedonija. Rast izvoza i širenja tržišta na kojima posluje Elixir Feed planira i u narednom periodu.

Svi proizvodi u asortimanu Elixir Feed sa aspekta kvaliteta u potpunosti zadovoljavaju zahteve domaćih i EU zakonskih normi i regulativa.Sami proizvodi i prateća dokumentacija koju Elixir Feed obezbedjuje, omogućava ispunjavanje GMP i HACCP zahteva u proizvodnji.

Da bi kvalitet stočne hrane bio zadovoljavajući kako sa aspekta međunarodnih standarda,tako i sa aspekta njenog uticaja na konzumaciju,apetit i fizološke procese životinje,neophodno je obezbeđivanje niza njenih svojstava,pa i njen krajnji kvalitet svakako zavisi od kvaliteta sirovina koje se u stočnu hranu ugrađuju.

 

Poslednje vesti

Vesti

Pogledajte poslednje dodat video materijal

Elixir Group - Kompanijski film

Elixir Grupa je poslovni sistem zasnovan na principima najbolje poslovne prakse -- primeni najmodernijih tehnoloških rešenja, stručnim i motivisanim zaposlenima i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i proširenje palete proizvoda i usluga.

Pogledajte poslednje dodatu galeriju slika