Skip to main content

 

  • Sedište: Šabac
  • Godina osnivanja: 2007
  • Članica Elixir group: od 2007
  • Broj zaposlenih: 31
  • Web sajt elixiragrar.rs

Elixir Agrar se bavi trgovinom i robnom razmenom u agraru, prodajom mineralnih đubriva, kooperacijom za različite biljne kulture i merkantilne robe. Kompanija je razvila niz uspešnih kooperacija sa poljoprivrednim proizvođačima voća, povrća, uljarica i žitarica.

Elixir Agrar je ekskluzivni distributer mineralnih djubriva Elixir Zorka i Elixir Prahovo na domaćem tržištu.            

Elixir Agrar ima visoko postavljene ciljeve koji se realizuju uz timski rad zaposlenih spremnih da odgovore na zahteve savremene poljoprivredne proizvodnje. Uspeh se meri zadovoljstvom korisnika naših proizvoda i usluga.

Elixir Agrar kao ekskluzivni distributer mineralnih đubriva Elixir Zorka, plasira širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Nova fabrika Elixir Zorka je počela sa radom u julu 2013. i već uprvoj godini proizvodnje, Elixir Agrar je prodao više od 120.000 tona Elixir Zorka kompleksnih mineralnih djubriva.

Ostvaren je i planirani izvoz u 13 zemalja u regionu: Mađarska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Makedonija, Albanija, Grčka, Italija, BiH, Slovenija, Austrija, Slovačka, Češka.

Stručni tim agronoma Elixir Agrara, spreman je da pruži sve neophodne savete poljoprivrednim proizvođačima.
U skladu sa agroekološkim uslovima proizvodnje, kroz brojne oglede ispituje se potreba za različitim tipovima, oblicima i formulacijama mineralnih djubriva.

Odabirom prave formulacije obezbeđuje se visok prinos i kvalitetan rod, a agronomski tim Elixir Agrarapoljoprivrednim proizvodjačima pruža savetodavnu podršku kako da optimalnom upotrebom mineralnih djubriva postignu najbolje rezultate.

Poslednje vesti

Vesti

Pogledajte poslednje dodat video materijal

Elixir Group - Kompanijski film

Elixir Grupa je poslovni sistem zasnovan na principima najbolje poslovne prakse -- primeni najmodernijih tehnoloških rešenja, stručnim i motivisanim zaposlenima i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i proširenje palete proizvoda i usluga.

Pogledajte poslednje dodatu galeriju slika